Trendovi za Silvestrovo


NAZAD

Dočekajte Novu godinu u velikom stilu – ideje uradi-sam za novogodišnju noć

Blistavi vatrometi, zabava s prijateljima i važne novogodišnje odluke. Zbog svega je toga posljednja noć u godini uvijek posebna. Ferrero vam donosi praktične načine za izradu maštovitih dekoracija i rukotvorina kako biste kreirali savršen ugođaj, a u Novu godinu ušli sretno i uz Wow efekt. 

 

Čestitke za Novu godinu koje se nose kući

 Listići djeteline i dimnjačari već su dobro poznate hamajlije, no vjeruje se da i slatkiši donose sreću u Novoj godini. Mali personalizirani pokloni nisu samo dekorativni pokazatelji rasporeda sjedenja, nego ih gosti mogu ponijeti sa sobom nakon dočeka. Dekoracijska ideja Kolačići za novogodišnju noć ujedinjuje praline i dodatke sa šljokicama upravo u takvu vrstu poklona za goste: omotajte košarice za kolačiće napunjene pralinama u celofanski papir i zatvorite ih zlatnom vrpcom. Ukrasite ih oznakama s imenima i prskalicama.

 

Elegantne mašne za ubruse

 Uz trendy materijale baršunastih i zlatnih dodataka vaš novogodišnji stol može postati pravi praznik za oči. Presavijte ubrus s crno-bijelim uzorkom nekoliko puta i skupite ga u sredini. Zavežite ubrus vrpcom od crvenog baršuna kao kontrastni naglasak (pogledajte dekoracijsku ideju: Mašne za novogodišnju noć).